Post by thcenpocrineve on Feb 6, 2022 11:36:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
tato hra se mi moc líbí, pomáhá mi s koncentrací atd
Záměrně to v některých úrovních ztěžují... Jen abychom nepřekročili další úroveň...
Geometry Dash World Arkadne igre zphu
Hrál jsem tuto hru rád, ale jsem na úrovni 75 a je nemožné projít touto úrovní. Odmítám platit extra, abych se dostal přes úrovně.
Skvělá hra nemám víc slov😍😃
No byla to zábava, dokud to trvalo. Jsem na úrovni 96. Nedává mi to další místnost k výzdobě. Když dokončím úroveň, už mi to nedává hvězdičky. Před 5 úrovněmi mi to přestalo dávat hvězdičky. Po zhlédnutí reklamy k otevření dárku mi nedává, co je v dárku.
Tato hra je zábavná, ale lidé, kteří zůstávají v hotelovém pokoji, to dělají ai Nemohu projít úrovní, takže pokud chcete být frustrovaní, je to hra pro vás, ale já ne, takže tuto hru nemám rád
😍
Rychlá a zábavná pro ty, kteří mají plnou pozornost, ne pro tuto dívku! SMAŽENO!!
Mám jeden problém s nedávnou aktualizací, nevidím svůj pokoj, abych ho vyzdobil. Moje obrazovka je černá, ale mohu hrát hru. Co se děje??
Dobrá relaxační hra.
Při sledování reklam a videí pro dekoraci to způsobí restart hry, což způsobí, že nedostanu dekor, pro který jsem video sledoval.
Dobře animovaná a zábavná šílená hra, která má skvělý hud a interakci
Je skvělá hra ale když vám tam půjdou reklamy vypněte si WiFi.
reklamy reklamy reklamy...reklamy, když si to nezvolíte ...stejně dostanete reklamu a pokud zvolíte thenad....hned poté přehraje další fkn reklamu....to je BS
Úžasná hra. Dal by tomu 5 hvězdiček. Proč musíte sledovat reklamu, abyste získali jeden ze 3 volitelných dekorů, když hrajete úroveň a získáte hvězdu? To je zatím můj jediný pád. Přál bych si, abychom nemuseli sledovat reklamy, abychom dostali možnost.......☺️😑
je to podobné jako můj normální život, takže si myslím, že tato hra je v pořádku.
Stejně jako hra je zábavná, ale zakoupili jste si zlatý průkaz, abyste získali další odměny, a zamrzla na úrovni 10. Po odinstalaci nyní nelze získat to, za co jsem zaplatil. Nejsem šťastný
Hotel Frenzy: Home Design Petualangan hday
Je to zábava. Kromě případů, kdy je NAPROSTO NEMOŽNÉ porazit úroveň, aniž bych si něco koupil, ale jinak to miluji, hraji to téměř každý den.
Hra je vlastně velmi zajímavá. Ale tolik reklam ve hře a pouze 1 personál na obsluhu 15 zákazníků. Abyste vyhráli úroveň, musíte hrát několikrát
Zábavné a těžké. Kéž byste dávali drahokamy 💎 častěji. Příliš mnoho reklam
Nic moc 🤔
Už několik měsíců jsem to rád hrál, ale v poslední době, když jsem se snažil aktualizovat, mi to nedovoluje.
Od nového upgradu, který nemohu ozdobit, je moje obrazovka černá.
Právě jsem začal hrát velmi podobně jako jiné hry na vaření. Zatím pěkné.
Zábavná hra, ale občas zamrzí
Hra po 7. nebi se nenačítá... Stále je ve fázi Opening soon
Je to zábava a zabiják času.... zatím😊
Tento nápad a hra se mi líbí moc pěkná hra
Nelíbilo se
Hotel Frenzy: Home Design एडवेंचर gzp
Úroveň 80 v Atlantis má chybu. UI_FAIL_LEFT_...
Včera večer jsem přinesl něco za 11,99 a nedostal jsem to, takže kde je můj balíček 11,99 Pořád něco kupuji, ale včera večer mi balíček nepřišel
Jo je to suprová hra zabaví a je i zajímavá
U druhého hotelu si musíte buď koupit diamanty, nebo sledovat hromady addů, abyste hru mohli hrát. Neexistuje žádná pobídka, když nemůžete projít úrovněmi, aniž byste sledovali přidávání nebo utráceli peníze
Tuto hru jsem si užíval až do nového Hotelu 7th Heaven.. nemohl hrát, protože je úplně černý a nemůže nic dělat! Odeslána zpráva, ale žádná odpověď.. pokud to není opraveno, odinstaluje se.. Zklamání!
Vaše aktualizace je špatná, hra se začne načítat, než zhasne!!!